Wie zijn wij

Holiday Kids Stuff is ontstaan doordat wij als jong gezin zelf vaak op vakantie gaan en dan ook niet alles voor onze kinderen kunnen meenemen. Vaak kopen we dan de benodigde kinderspullen tijdens ons verblijf en laten we deze achter bij onze accommodatie. Hierdoor is het idee onstaan om kinderspullen voor tijdens de vakantie te gaan verhuren, zodat vakantiegangers deze niet onnodig hoeven aan te schaffen. Hoe makkelijk is het als je op vakantie gaat en je een kinderwagen of een babybedje kan huren voor een klein bedrag, en niet hoeft te kopen. Wij regelen dit allemaal voor je en komen de producten afleveren bij je accommodatie al vanaf € 10,00. We zijn gevestigd in Javea maar je kunt bij ons kinderspullen huren aan de hele kustlijn van de Costa Blanca.

Waarom zou je voor holiday kids stuff kiezen?

N

Wij hebben een zeer uitgebreid producten lijst zowel voor jonge en oudere kinderen.

N

Onze kinder spullen zijn zo goed als nieuw.

N

Wij leveren goede diensten voor een zeer leuke prijs.

Speelgoed pakketten voor jong en oud

Wil je dat de kinderen zich tijdens de vakantie goed kunnen vermaken? En heb je geen zin om onnodig nieuwe spullen te kopen? Kies dan voor een speelgoedpakket van Holiday Kids Stuff.

Speelgoedpakket

Uniek bij Holiday Kids Stuff zijn onze speelgoedpakketten die je kunt huren voor tijdens je verblijf aan de Costa Blanca. We stellen de pakketten samen op basis van de leeftijd en we hebben leuk speelgoed voor zowel jongens als meisjes. Zo genieten ze optimaal van een middagje op het strand, aan het zwembad of gedurende een regenachtige dag in de accommodatie.

PRIJS: €1,50 p.d.

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is empty